Home » Over ons

OVER ONS


Online webwinkel - Melss

 

Hallo!

Welkom op de webshop Melss. Het gezicht achter Melss dat ben ik, Melanie Kruissel. Vanaf Februari 2019 ben ik bezig met het oprichten van deze fantastische webshop genaamd Melss. Ik ben super trots op het eindresultaat en ik hoop jullie ook!

In deze webwinkel wordt kleding, mode-artikelen en sieraden verkocht op basis van de laatste trends.

We zijn altijd opzoek naar nieuwe trends en stijlen, chique maar ook stoer en dit alles voor een super leuke prijs! Elke vrouw houdt van shoppen en Melss biedt een leuk assortiment aan kleding en sieraden om jouw outfit compleet te maken. Je bestelde items worden zo snel mogelijk bij jouw thuis bezord. Is het niet helemaal wat je had verwacht? Geen probleem, dan kan je dit item altijd retourneren.

 

Momenteel ben ik druk bezig met het shoppen van nog meer leuke items. Heb dus nog even geduld, want binnenkort komen er weer allemaal leuke nieuwe items online. Maar natuurlijk kan je al shoppen want er staan al super leuke items online. En wat is een outfit zonder accessoires? Sieraden, tassen, telefoonhoesjes er is genoeg keuze om jouw outfit compleet te maken. Als je vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met Melss via info@melss.nl. Melss is altijd bereid om je te helpen als je vragen of advies nodig hebt.

 

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent als ik. Bekijk de nieuwe producten én schrijf je in voor de nieuwsbrief voor de laatste trends en acties. Neem een kijkje op de webshop en laat weten wat je ervan vind. En natuurlijk kun je Melss vinden op Facebook, Instagram, Snapchat en Pinterest. Op onze socail media kanalen vind je de nieuwste artikelen om te shoppen.

 

Follow us and stay tuned!

 

Liefs Melanie,

Melss

 

 


~ SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF ~

~ VOLG ONS OP FACEBOOK ~

~ VOLG ONS OP INSTAGRAM ~